Jan Rübsaam

Psychiater in Amsterdam

Contact

Nassaukade 57hs
1052 CP Amsterdam
T 06 1360 1997*
W psychiater.rubsaam.nl
E-mail: praktijk@rubsaam.nl

*Bereikbaarheid gedurende de komende dagen:

Maandag, woensdag en vrijdag: 13.00 - 13.30 uur

*Op bovenstaande tijden is de kans groot dat u mij rechtstreeks aan de lijn krijgt. Mocht u toch het antwoordapparaat aan de lijn of geen gehoor krijgen, dan betekent dat dat ik telefonisch in gesprek ben. Probeer het even later nog eens of spreek een boodschap in. Ik bel u dan snel terug. U kunt ook op andere tijden altijd een boodschap in spreken. Het kan dan wel langer duren voordat ik u terugbel. Spreek op het antwoordapparaat altijd duidelijk uw naam in en het nummer waarop u te bereiken bent, zo nodig met een aanwijzing op welke tijden u, binnen kantooruren, bereibaar bent. Als u al bij mij in behandeling bent en u heeft een dringende boodschap, laat dat dan in uw boodschap weten. Ik probeer u dan zo snel mogelijk te bereiken. Ook kunt u altijd een e-mail sturen, ik heb ook buiten mijn praktijk toegang tot mijn mailbox.
Voor het maken van afspraken is e-mail in mijn ervaring minder geschikt. Iets wat in een telefoongsprek eenvoudig is na te gaan, namelijk wanneer zowel u als ik tijd hebben, kost per e-mail al gauw een paar keer heen en weer schrijven.

De praktijk bereiken

Nassaukade 57

De praktijk is gevestigd aan de Nassaukade 57hs, 1052 CP Amsterdam.
Nummer 57 bevindt zich tussen de Jacob Catskade en de Fagelstraat.
Na bij nummer 57hs naar binnen te zijn gegaan, vindt u mijn wachtkamer op de eerste verdieping.

Openbaar vervoer:

Tramlijn 5, Halte Nassaukade, voor de deur.
Tramlijn 3, buslijn 18, buslijn 21, Halte Nieuwe Willemstraat, 150 meter lopen door/langs plantsoen/speelplaats en brug (Rotterdammerbrug) oversteken.

Auto:

In de omgeving van de Nassaukade is overdag voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Gehandicapten:

De praktijk is gevestigd op de eerste verdieping. Iemand die een arm nodig heeft om de trap op, en na afloop weer af, te komen, ben ik graag ter wille. Voor mensen met ernstiger beperkingen moeten afspraken gemaakt worden om elkaar elders te zien.